OBJECTIUS DEL NOSTRE SERVEI

Els nostres objectius són els objectius dels nostres clients. Li proposem una estructura d’inversió personalitzada, a la seva mida.

A més, revisem periòdicament l’estructura de la seva cartera, a fi de protegir i fer rendible el patrimoni dels nostres clients.

PERSONALITZACIÓ

Estructura d’inversió personalitzada.

Escoltem tot el que el client ens diu, fins i tot, allò que no ens diu, ho valorem i gràcies al equip d’anàlisi i gestió de GVC Gaesco, podem presentar al client una proposta d’inversió personalitzada, feta  a mida, on el client pugui sentir que permanentment estem adequant la seva estructura inversora a les seves necessitats financeres.

PROTECCIÓ

Protecció del patrimoni.

El nostre servei té com a finalitat bàsica facilitar la presa de decisions d’inversió que preservin el patrimoni dels clients.

Sabem que risc i rendibilitat van sovint per camins oposats…. Amb el nostre servei, intentem trobar la millor combinació d’aquest binomi, i l’ajustem al perfil de cada client.

RENDIMENT

Optimització del rendiment del patrimoni.

El nostre servei vol ajudar al client a prendre decisions d’inversió coherents amb els seus objectius de rendibilitat, tant a curt com a llarg termini.

L’objectiu és trobar els productes millors per obtenir la rendibilitat buscada, amb el mínim risc possible. La diversificació és una eina molt útil per reduir el risc i millorar el rendiment.